HUURVOORWAARDEN

Levering - Oppakken

Wij bezorgen het door u gevraagde voertuig in uw hotel op de geplande datum en tijd. Op dat moment is het raadzaam om aan de receptie van uw hotel te zijn, met uw rijbewijs, zodat het gemakkelijker kan zijn om contact met u op te nemen en alle noodzakelijke papieren te maken. Op de laatste dag van de huur zullen we het voertuig ophalen bij uw hotel, terwijl het niet nodig is om aanwezig te zijn op dit moment.

Annuleringen

De volgende annuleringskosten zijn van toepassing: voor annuleringen tot 6 dagen vóór de huurdag zijn er annuleringskosten. Voor annuleringen van 5 dagen tot 1 dag vóór de huurdag, 50% van de totale kosten. Als de klant niet verschijnt, is de totale huurprijs niet restitueerbaar. De klant is verantwoordelijk voor alle kosten in rekening gebracht door externe bedrijven (Paypal, Banken)

Verzekering

Alle voertuigen zijn verzekerd met een WA -verzekering bij de prijs inbegrepen. Als een ongeval plaatsvindt als gevolg van de fout van de bestuurder, betaalt de verzekering de schade van de derde partij, maar de bestuurder is verantwoordelijk voor eventuele schade aan de scooter / quad. Dit is te wijten aan het feit dat alle Griekse verzekeringsmaatschappijen alleen een volledige verzekering bieden voor auto's, maar niet voor scooters of quads.

Minimumleeftijd bestuurder

Voor het huren van een 50cc of een 80cc-scooter moet de bestuurder minstens 18 jaar oud zijn. Voor de 125cc, 200cc scooters en de 250cc quads moet de bestuurder ouder zijn dan 23 jaar. Voor de 50cc quads moet de bestuurder minstens 21 jaar oud zijn.

Rijbewijs (I)

De klant moet een geldig rijbewijs hebben dat minstens een jaar geldig is. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om een boeking te annuleren en alle aanbetalingen terug te betalen als het vindt dat het stuurprogramma niet geschikt is.

Rijbewijs (II)

Als het rijbewijs is afgegeven door een land dat geen lid is van de Europese Unie, is een internationaal rijbewijs vereist. Voor de 125cc- en 200cc-scooters is bovendien een rijbewijs van klasse A vereist.

Strand

Je moet altijd rijden op een weg met asfalt. Het is niet toegestaan om in rotsachtige gebieden of op het strand te rijden. Rijden met de voertuigen in de buurt van het strand, of van de geautoriseerde wegen, is illegaal, kan leiden tot bekeuring door de lokale autoriteiten en kan ernstige schade aan het voertuig veroorzaken. Dergelijke omstandigheden zouden automatisch de verzekering ongeldig en nietig verklaren en resulteren in het verlies van al het geld gestort door de huurder en de annulering van het huurcontract.

Verkeersboetes

De klant is als enige aansprakelijk en moet betalen voor alle tickets en boetes die voortvloeien uit een overtreding van de Griekse verkeerswet tijdens de huurperiode. Als een dergelijke administratieve handeling aan het bedrijf niet wordt bekendgemaakt aan het einde van de huurperiode (contract), wordt de overtreding aan de huurder in rekening gebracht. De meest voorkomende vereisten om verkeersboetes te voorkomen zijn zowel voor de passagiers om hun helm te dragen als voor de bestuurder om zijn / haar rijbewijs bij zich te hebben en om onder de snelheidslimiet te rijden.

Beschikbaarheid

Onze eerste prioriteit is om een uitstekende klantenservice te bieden aan al onze klanten, maar in het zeldzame geval en vanwege onvoorziene omstandigheden, de gereserveerde scooter of quad is niet beschikbaar, ons bedrijf behoudt zich het recht voor om een ander model te leveren dan oorspronkelijk gereserveerd voor een equivalent of hoger modeltype. Als er een verschil in prijs is tussen het aangeboden en het oorspronkelijk gereserveerde voertuig, zal ons bedrijf het verschil aan onze klant restitueren.

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Ben je betrouwbaar?

kosmotoGP Rentals is volledig gebonden door EOT (Greek National Tourist Board) en we zijn al meer dan 24 jaar actief in de motor-, quad- en fietsverhuurwereld. Ons personeel bestaat uit hoogopgeleide en opgeleide mensen, we hebben hoge verzekeringsnormen en een klantenservice voor noodgevallen. Al onze voertuigen zijn ofwel splinternieuw of in de best mogelijke staat, met al hun certificeringen voor veilig rijden.

Waarom moet ik van tevoren online boeken, en niet lokaal?

Er zijn veel speciale aanbiedingen en kortingspakketten die u alleen online kunt vinden. U kunt ook al onze voertuigen controleren met hun technische specificaties, afbeeldingen, beschikbaarheid en prijzen met een onmiddellijk antwoord. Houd er rekening mee dat ons verhuurbedrijf het recht heeft om de prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is dus verstandig om uw reservering van tevoren te maken.

Wat moet ik doen als het huurvoertuig defect raakt of als ik een ongeluk heb?

Al onze scooters, quads en fietsen verkeren in uitstekende staat en worden zeer goed onderhouden door onze ervaren monteurs. We gebruiken alleen gecertificeerde, originele reserveonderdelen van hun fabrikanten. Maar als er een ongeluk gebeurt of uw voertuig stuk gaat, moet u kalm blijven en ons onmiddellijk bellen. We zullen dan zo snel mogelijk hulp regelen.