Verhuurvoorwaarden

Levering Afhalen

Wij leveren het door u aangevraagde voertuig op de afgesproken datum en tijd bij uw hotel af. Op dat moment is het raadzaam om bij de receptie van uw hotel te zijn, met uw rijbewijs, zodat het gemakkelijker kan zijn om contact met u op te nemen en al het benodigde papierwerk te doen. Op de laatste dag van de verhuur komen we het voertuig ophalen bij uw hotel, terwijl het op dit moment niet nodig is om aanwezig te zijn.

Online betalen - Annulering​

Om uw reservering te garanderen, zijn de totale kosten van uw reservering vereist, te betalen via onze veilige omgeving met uw creditcard of via uw PayPal-account. Bijgewerkt COVID - 2021: Alle ANNULERINGEN WORDEN VOLLEDIG TERUGBETAALD zolang we ten minste 48 uur voor het begin van de huur op de hoogte worden gesteld. We brengen geen kosten in rekening en we slaan uw creditcardgegevens niet op.

Verzekering

Alle voertuigen zijn verzekerd met een WA-verzekering die bij de prijs is inbegrepen. Als er een ongeval gebeurt door toedoen van de bestuurder, vergoedt de verzekering de schade van de derde partij, maar de bestuurder is verantwoordelijk voor eventuele schade aan de scooter/quad. Dit komt doordat niet alle Griekse verzekeringsmaatschappijen de scooters en quads volledig verzekeren.

Minimumleeftijd bestuurder

Voor het huren van een 50cc of een 80cc scooter moet de bestuurder minimaal 18 jaar oud zijn. Voor de 125cc scooters en de 50cc quads moet de bestuurder minimaal 21 jaar oud zijn. Voor de 200cc-scooters en de 250cc-quads moet de bestuurder ouder zijn dan 23 jaar.

Rijbewijs (I)

De bestuurder moet minimaal een jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Ons verhuurbedrijf behoudt zich het recht voor om de boeking te annuleren en annuleringskosten in rekening te brengen, als het vaststelt dat de bestuurder niet aan de minimumvereisten voldoet of niet in het bezit is van een geschikt rijbewijs.

Rijbewijs (II)

Als het rijbewijs is afgegeven door een land dat geen lid is van de Europese Unie, is een internationaal rijbewijs vereist. Voor het huren van een 125cc scooter & een 200cc scooter is bovendien een klasse (A) rijbewijs vereist.

Stranden - Van de weg

Je moet altijd op een weg met asfalt rijden. Het is niet toegestaan ​​om in rotsachtige gebieden of op het strand te rijden. Het rijden met voertuigen in de buurt van het strand, of buiten de toegestane wegen, is illegaal, kan leiden tot boetes door de lokale autoriteiten en kan ernstige schade aan het voertuig veroorzaken. Dergelijke omstandigheden zouden automatisch de verzekeringspolis ongeldig maken en resulteren in het verlies van al het door de huurder gestorte geld en de annulering van het huurcontract.

Verkeersboetes

De klant is als enige aansprakelijk en moet betalen voor alle tickets en boetes die voortvloeien uit een overtreding van de Griekse verkeerswet tijdens de huurperiode. Als een dergelijke administratieve handeling aan het einde van de huurperiode (contract) niet aan het bedrijf wordt bekendgemaakt, wordt de overtreding aan de huurder in rekening gebracht. De meest voorkomende vereisten om een ​​verkeersboete te vermijden, zijn dat zowel de passagiers hun helm dragen, als dat de bestuurder zijn/haar rijbewijs bij zich heeft en onder de snelheidslimiet rijdt.

Beschikbaarheid

Onze eerste prioriteit is om al onze klanten een uitstekende klantenservice te bieden, maar in het zeldzame geval en vanwege onvoorziene omstandigheden, is de gereserveerde scooter of quad niet beschikbaar, ons bedrijf behoudt zich het recht voor om een ​​ander model te leveren dan oorspronkelijk gereserveerd van een gelijkwaardig of hoger modeltype. Als er een prijsverschil is tussen het geleverde en het oorspronkelijk gereserveerde voertuig, zal ons bedrijf het verschil aan onze klant terugbetalen.

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)​

Ben je betrouwbaar?​

kosmotoGP Rentals is volledig verbonden door EOT (Grieks Nationaal Bureau voor Toerisme) en we zijn al meer dan 24 jaar actief in de motor-, quad- en fietsverhuur. Ons personeel is hoogopgeleide en goed opgeleide mensen, we hebben hoge verzekeringsnormen en een noodklantenservice. Al onze voertuigen zijn gloednieuw of in de best mogelijke staat, met al hun certificeringen voor veilig rijden.

Waarom zou ik vooraf online boeken en niet ter plaatse?​

Er zijn veel speciale aanbiedingen en kortingspakketten die u alleen online vindt. U kunt ook al onze voertuigen met hun technische specificaties, afbeeldingen, beschikbaarheid en prijzen controleren met een onmiddellijke reactie. Houd er rekening mee dat ons verhuurbedrijf het recht heeft om de prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is dus verstandig om vooraf te reserveren.

Wat moet ik doen als het huurvoertuig kapot gaat of als ik een ongeval heb?​

Al onze scooters, quads en fietsen zijn in uitstekende staat en worden goed onderhouden door onze ervaren monteurs. We gebruiken alleen gecertificeerde, originele reserveonderdelen van hun fabrikanten. Maar als er zich een ongeluk voordoet of uw voertuig kapot gaat, moet u kalm blijven en ons onmiddellijk bellen. Wij regelen dan zo snel mogelijk hulp.