ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Παράδοση - Παραλαβή

Παραδίδουμε το όχημα της αρεσκείας σας, στο ξενοδοχείο σας στην συμφωνηθείσα ημέρα και ώρα. Σας προτείνουμε εκείνη την ώρα να είστε στο χώρο κοντά στη reception του ξενοδοχείου σας ώστε να είναι ευκολότερο να σας εντοπίσουμε και να συμπληρώσουμε τα απαραίτητα έγγραφα και να σας παραδώσουμε τα κλειδιά του οχήματος. Όταν λήξει η περίοδος μίσθωσης θα παραλάβουμε το όχημα χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία σας.

Ακυρώσεις

Για ακύρωση τουλάχιστον 6 ημέρες πριν από την ημερομηνία ενοικίασης επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό.
Για ακύρωση από 5 εώς 1 ημέρα πριν από την ημερομηνία ενοικίασης επιστρέφεται το 50% του συνολικού ποσού.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης το ποσό δεν είναι επιστρέψιμο. 
Ο πελάτης επιβαρύνεται οποιαδήποτε κόστος χρεωθεί από τρίτους (Paypal, Τράπεζα)

Ασφάλεια

Όλα τα οχήματα καλύπτονται με ασφάλεια για τρίτους, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη τιμή. Σε περίπτωση ατυχήματος με υπαιτιότητα του οδηγού του ενοικιαζόμενου οχήματος, η ασφάλεια θα καλύψει την ζημιά που προκλήθηκε στο άλλο όχημα/άτομο αλλά ο οδηγός είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά προκλήθηκε στο ενοικιαζόμενο όχημα. Οι εταιρείες ασφαλίσεως προσφέρουν Full Ασφάλεια μόνο σε αυτοκίνητα.

Ελάχιστη ηλικία οδηγού

Για την ενοικίαση μηχανακιού 50κκ και 80κκ ο οδηγός θα πρέπει αν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας. Για τα μηχανάκια 125κκ και 200κκ και για τις γουρούνες 250κκ ο οδηγός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 χρονών. Για τις γουρούνες 50κκ η ελάχιστη ηλικία του οδηγού είναι τα 21 έτη.

Δίπλωμα Οδήγησης(I)

Ο οδηγός θα πρέπει αν έχει αποκτήσει το δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία εκμίσθωσης. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση σας και να σας επιστρέψει το ποσό που έχετε προκαταβάλει εάν κρίνει ότι το δίπλωμα σας δεν είναι κατάλληλο.

Δίπλωμα Οδήγησης(II)

Σε πρίπτωση που το δίπλωμα σας έχει εκδωθεί σε χώρα η οποία δεν είναι μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης, είναι απαραίτητη η επίδειξη ενός Διεθνούς Διπλώματος. Για την οδήγηση ενός 125κκ ή 200κκ scooter απαιτείται δίπλωμα μοτοσυκλέτας μεγάλων κυβικών (Κλάση Α)

Οδήγηση σε ακατάλληλους δρόμους

Η οδήγηση του οχήματος θα πρέπει αν γίνεται πάντα σε δρόμο με άσφαλτο. Δεν επιτρέπεται η οδήγηση σε χωματόδρομους, βραχώδεις περιοχές ή στις παραλίες. Η οδήγηση σε παραλίες ή σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους είναι παράνομη και μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο από την Τροχαία καθώς και σημαντικές ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα.
Σε κάθε τέτοια περίπτωση ακυρώνεται οποιαδήποτε κάλυψη από την ασφαλιστική εταιρεία και οδηγεί στον άμεσο τερματισμό της συμφωνίας με την εταιρεία μας καθώς και την απώλεια οποιαδήποτε ποσού που έχει προκαταβάλει ή πληρώσει ο μισθωτής.

Παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και υποχρεούται να τακτοποιήσει και να πληρώσει οποιαδήποτε κλήση και πρόστιμο του επιβληθεί από τα αρμόδια όργανα λόγω παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της εκμίσθωσης. Σε περίπτωση επιβολής κλήσης από την τροχαία ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει άμεσα την εταιρεία μας. Οι ποιο συχνές προυποθέσεις για την αποφυγή κάποιας παράβασης είναι η χρήση του κράνους από τον οδηγό και τον συνοδηγό, η κατοχή του διπλώματος του οδηγού καθώς και η τήρηση των ορίων ταχύτητας στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Διαθεσιμότητα οχημάτων

Αν και πρώτη προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, στην σπάνια περίπτωση που λόγω κάποιον απρόβλεπτων καταστάσεων, το όχημα για το οποίο έχετε κάνει κράτηση δεν είναι διαθέσιμο, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα, πάντα σε συνεννόηση με εσάς και την σύμφωνη γνώμη σας, να σας το αντικαταστήσει με παρόμοιο μοντέλο ίσων ή μεγαλύτερων κυβικών. Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά στην τιμή μεταξύ του οχήματος που σας προσφέρουμε με αυτό που αρχικά είχατε επιλέξει στην κράτηση σας, θα σας επιστρέψουμε την διαφορά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς θα ξέρω ότι είστε αξιόπιστοι;

Το γραφείο ενοικιάσεων kosmotoGP Rentals είναι μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και κατέχει όλα τα πιστοποιητικά και προδιαγραφές για την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του. Επίσης έχουμε μία μακρά πορεία και εμπειρία 24 χρόνων, στο χώρο της ενοικίασης μοτοποδηλάτων, τετράτροχων οχημάτων και ποδηλάτων. Επίσης το προσωπικό μας είναι υψηλά καταρτισμένο ώστε να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Γιατί να κάνω την κράτηση μέσω internet;

Υπάρχουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος, πολλές φωτογραφίες, να ελέγξετε την διαθεσιμότητα και τις τιμές και να κάνετε την κράτηση σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αλλαγές των τιμών οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία περαιτέρω προειδοποίηση.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση βλάβης του οχήματος ή ατυχήματος;

Όλα τα μηχανάκια, τα τετρατροχα (γουρούνες) και τα ποδήλατα μας είναι σε άψογη κατάσταση και ελέγχονται συνεχώς από τους άριστα καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς μας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα, πιστοποιημένα και προτεινόμενα ανταλλακτικά από τους κατασκευαστές. Σε περίπτωση όμως ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε το ταχύτερο δυνατόν.